And as far as love goes, I am trying to seek it within myself, rather than in others

November 29, 2015, 19:20

it gets better

November 26, 2015, 10:32

Igår hade jag en dag på stan med min mamma. Egentligen var det tänkt att vi bara skulle inom banken, men sen blev jag hungrig så vi åt på vårt favorit-lunch-ställe här i Helsingborg - Olsons skafferi. Så himla mysigt. Sen köpte jag upp hela stan på saker för att hänga upp mina julstjärnor, köpte även nya julstjärnor som inte alls passade. 

Mamma hade verkligen peppat mig innan vi skiljdes åt, att jag skulle kunna sätta upp dom förbaskade julstjärnorna på egen hand (annars gör hon sånt åt mig). Så när det inte riktigt gick som jag hade tänkt mig, så blev jag något frustrerad OCH just då, i den vevan när jag är som mest frustrerad, då spricker mina favoritbyxor. Då gick det inte längre, funderade allvarligt på om jag skulle gråta och lägga mig på golvet i köket och lyssna på sorgliga låtar. 

Men nu är stjärnorna uppe i alla fall. Det kostade bara en ny förlängningssladd och ett par byxor i siden. 

Hello Hola Aloha

November 25, 2015, 21:10

Idag är en sån dag då jag saknar sommaren, vill ligga på en badmadrass i en pool, lyssna på radion och dricka lipton ice tea. Om 39 dagar exakt så åker jag till Dubai, och det ska bli så sjukt härligt. Tror aldrig jag har varit iväg under vinterhalvåret innan.. Eller jo, men aldrig åkt till något varmare land direkt, så det räknas knappt. 

Så en fantastisk start på 2016 med andra ord. Det här året har inte varit något roligt för mig, så jag hoppas verkligen att det blir mer lyckligt 2016 (låter sjukt att säga btw). Även om vissa händelser från det här året alltid kommer finnas med mig, såklart.

RSS 2.0